Welkom bij Bedrijfskledingopmaat.nl!

Onze missie

Werk- en bedrijfskleding die uw professionele uitstraling naar een hoger niveau tilt. Dat is wat Bedrijfskledingopmaat.nl verzorgt. Als erkende dealer van topmerken zoals Clique, Craft, Cutter and Buck, Jobman en Adidas Teamwear, bieden wij een compleet en hoogwaardig kledingpakket aan onze klanten.

Maatwerk bestellingen

Bij Bedrijfskledingopmaat.nl gaat het niet alleen om het leveren van kleding; wij streven ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Onze in-house bedrukkingsdienst biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of -naam op uw kledingstukken aan te brengen, terwijl borduren ook een optie is voor een meer verfijnde uitstraling.

Een heel breed assortiment

Wat ons onderscheidt, is ons brede assortiment, uitgebreide keuze en hoge beschikbaarheid. Hierdoor wordt een enorm breed scala aan producten aangeboden met een levertijd van slechts enkele dagen.

Naast het bestaande assortiment is het bij Bedrijfskledingopmaat.nl ook mogelijk een compleet eigen lijn samen te stellen. Samen met onze specialisten wordt er vakkundig vanaf scratch een eigen lijn ontwikkeld wat naadloos aansluit bij de stijl van uw bedrijf.

Eerlijk en transparant

Bij Bedrijfskledingopmaat.nl staat eerlijke en transparante service voorop. Wij streven ernaar om elke klant te voorzien van persoonlijke aandacht en professioneel advies, een samenwerking met een klant is ten slotte uiterst waardevol.

Bovendien bieden wij flexibiliteit in onze diensten. Wij beleveren onze klanten al vanaf enkele stuks, inclusief bedrukken en/of borduren.